SSSM2002 I GÖTEBORG

26-27 OKTOBER

Såååå, vad händer då till nästa år???

En självklar kandidatstad för SSSM-arr. är ju såklart Trollhättan, eftersom Per "TheChamp2002" Wilhelmsson bor där. Problemet är att vi har varit där förut.

Ett annat alternativ skulle, eftersom det har visat sig att vara smutt att haka på andras organisation, vara att ordna en ss-tävling i samband med våra själsfränder FROSTs Chill framåt vårkanten. Detta skulle inte vara alls dumt, eftersom det har märkts ett visst intresse från ståkkålmarnas sida att vara med och leka, men de är lite för lata för att ta sig längre än till närmsta tunnelbanestation för egen maskin. Vilket innebär att alla tävlingar utanför tullarna i princip är för jobbiga att ta sig till.

En tredje möjlighet är att vara i Västerås, som ju ville ta över arret redan i år. Även här finns kanske en liten möjlighet att få med stockholmsmaffian.

Har du ett eget förslag, kanske till och med en helt färdig idé om hur det skall gå till? Vill du att SSSM skall besöka just din stad? Hör av dig till:

mtbmikal@hotmail.com

så kan vi säkert snickra ihop något nästa år oxå.

Självklart kör vi även Nightmare Classic på snigelspeed. Den tävlingen kommer dock inte att ha SM-status, men det är ju alltid kul att köra i mörker, och dessutom få mäta sina krafter med "vanliga" cyklister.